Fiske och Natur

Fällfors Camping ligger vid Byskeälven som är en outbyggd skogsälv framförallt känd för sitt laxfiske. Fällfors ligger perfekt för att nå älven både uppströms och nedströms. Fiskekortet köper du hos oss eller så kan du hitta närmsta återförsäljare på Byskeälven FVO:s hemsida.

Om man inte vill fiska kan man alltid njuta av den vackra och storslagna naturen, varför inte via båt eller kanot?

Vi samarbetar både med lokala företag och föreningar för att ni ska få en så bra vistelse hos oss som möjligt. Vi har också nära samarbete med natur- och fiskeguider som kan bidra till att göra er upplevelse ännu bättre. Kontakta oss för att få förslag på olika paketlösningar som innefattar fiske eller andra aktiviteter!

Kanot på Byskeälven och mountainbike i skogen

Vi har två fina "kanadensare" som ni kan hyra om ni vill uppleva Byskeälven från vattnet. Varför inte göra strandhugg vid någon av de mäktiga niporna eller den största av dem alla - Marranäsvältan.

Pris: 300:-/dag, 200:-/dag för boende på campingen.

Vintertid är det skoter och skidor som gäller men på sommaren lämpar sig vägarna och skogarna runt Fällfors utmärkt för turer med mountainbike, och lederna kommer fortsätta utvecklas de kommande åren. Vi har för närvarande tre mountainbikes för uthyrning. 

Pris: 150:-/dag, 100:-/dag för boende på campingen.

Kom ihåg att förbeställa en picknickkorg i caféet!

Visningsfiske

Från midsommar och varje lördag under juli månad arrangerar Byalaget i Fällfors visningsfiske i gamla laxtrappan, på promenadavstånd från campingen. Missa inte chansen att vinna en nyfångad lax, eller kaffe och våffla på campingen, som tröstpris.

Visningsfiske i gamla laxtrappan

Boule

Sedan 2017 finns det en ny boulebana alldeles intill campingen. Kom och spela ett av världens äldsta spel, på en hemtrevlig liten bana med utsikt över Fällforsen.

Har du inga egna klot gå det även bra att hyra av oss.