På vår camping har alla boende tillgång till våra gemensamma utrymmen extra kostnad. Dessa är: kök, toaletter, duschar, TV-rum, lekrum och torkrum. På området finns en liten badsjö, en vedeldad bastu för våra gäster (kostnad för ved tillkommer), en grillstuga, grillplatser och ett vindskydd samt en boulebana och andra ytor för spel och lek.

Kuddar och täcken finns i stugorna. Lakan är obligatoriskt även om man använder egen sovsäck. Har man inte med eget lakan går detta att hyra i receptionen.

Frukost går att beställa i receptionen, senast klockan 18.00 dagen innan.

Det finns även möjlighet att hyra tvättmaskin om så önskas.

Alla våra gäster har även tillgång till gratis WIFI, som täcker hela campingens område. Fråga i receptionen efter lösenordet!

För våra laxfiskande gäster har vi ställt i ordning en alldeles egen stuga som vi kallar för ReLaxen. Där kan man utbyta heta fisketips med andra fiskeentusiaster och kanske binda sig en fluga eller två!

Stugor

Kommer du ensam eller med hela familjen? Självklart har vi stugor i olika storlekar. Vissa stugor har rinnande vatten och eget badrum.

Mer info om stugor

Priser 2019

Mellan 370:- och 690:- per natt beroende på antalet bäddar och utrustningen i stugan.

Kontakta oss via telefon 072 577 34 71, mail info@fallforscamping.nu eller boka direkt på booking.com.

Husvagns- och husbilsplatser

På campingen finns det gott om husvagnsplatser, både med och utan el. Självklart går det lika bra med husbil!

Mer info om husvagnsplatser

Priser 2019

Med el: 250 kr/natt

Utan el: 220 kr/natt

Säsongsplats 31/5-1/9: 5 000 kr + 2 kr/kWh

Tält

Det är mycket bekvämt att tälta hos oss. Förutom det fina läget får våra tältgäster även tillgång till våra servicehus och andra gemensamma utrymmen som grillstuga och bastu.

Mer info om tält

Priser 2019

Eget tält: 180:-/natt